Touzani School - Logo

Programma  

11.00 uur -12.00 uur boys 7-10 jaar
12.00 uur -13.00 uur boys 11-13 jaar
13.00 uur -14.00 uur boys 14-18 jaar
14.00 uur -15.00 uur meisjes / dames

Touzani school iedere zondag van 11.00-15.00 uur Touzani School is op vakantie van begin december tot eind februari. We zijn er alleen voor kids van 7-18 die wonen in Rotterdam Zuid.

Inschrijvingen zijn niet meer mogelijk voor seizoen 2017-2018. In 2019 kunnen wij weer nieuwe kinderen op de wachtlijst zetten..

Touzani School

Wij zijn actief in de wijk Feijenoord. Touzani School is voor zowel meisjes als jongens tussen de 7 en 18 jaar.

Wat doen we?

We maken de kinderen fitter, leren ze om hun talenten te ontwikkelen, doelen na te streven en kansen te grijpen, ontwikkelen hun sociale vaardigheden en laten zich onderdeel voelen van een groter geheel. Soufiane Touzani, zijn netwerk en de inzet van media vormen de basiselementen van onze aanpak.

kinderen hebben plezier in het oefenen en spelen van wedstrijdjes en werken gaandeweg aan conditie, discipline en sociale omgang.

Media: kinderen leren zich te presenteren voor de camera. Zo verbeteren we hun zelfvertrouwen en inlevingsvermogen. Ook leren zij beter samen te werken.

Community/netwerk: deelname aan de Touzani School zorgt ervoor dat kinderen en jongeren onderdeel zijn van iets stoers en groots. Ze komen in aanraking met lokale en landelijke rolmodellen, bedrijven, maatschappelijke organisaties waar zij van huis uit geen toegang toe hebben. Dit geeft een goed gevoel en biedt bovendien mogelijkheden voor stages, (bij)banen, aansluiting bij sportverenigingen e.d.

ACTIVITEITEN

In 2015 hebben we met een team ( boys 7-10 ) van Touzani School meegedaan aan het Robin van Persie toernooi. Voetballen tegen Manchester City, Chelsea en Feyenoord.

Met verslaggever Kleine Mo zijn we op bezoek geweest bij Mattie en Wietze van Q-Music.

We organiseren ieder jaar 3 toernooien ( Fatih Cup, Doozetters Bokaal en Eeuwige Roem toernooi.)

Voetballen tegen Profs! Dit jaar kwamen Tonnie Vilhena en Bilal Basacikoglu ( Feyenoord ) langs om te voetballen.

Kleine Mo en Salih hebben Robin van Persie geinterviewd.

In 2014 zijn we met de meest chille boys van Touzani School naar Nederland-Chili geweest tijdens het WK. Met overnachtingen in een 5 sterren hotel.

De echte FIFA WORLDCUP was te bewonderen op Touzani School.

De doelen die wij nastreven zijn:

Jongeren kansrijker maken door ze een groter netwerk aan te bieden; Jongeren een plek geven waar zij “erkenning” krijgen voor datgene wat zij doen; Lokale rolmodellen intern opleiden om uitbreiding en continuïteit te waarborgen

Ook bieden we hulp aan bij de zoektocht naar de juiste opleidingen in het voortgezet onderwijs.

Jongeren vanaf 14 jaar worden ook gevraagd om mee te werken op commerciele projecten ( van Touzani Producties ) om CV op te bouwen.

Ook in het seizoen 2015-2016 hebben we een leerling van Touzani School een jaarcontract aangeboden om iedere week als trainer mee te werken op Touzani School.